Olisiko sinulla tai yritykselläsi tai yhdistykselläsi käyttöä Napapiirin tiloille? Tilat ovat suuren osan viikosta tyhjillään, ja meillä on tarve jakaa tilat ja tilavuokra toiminnan turvaamiseksi.

Tampereen Napapiiri ry on v. 2000 perustettu yhdistys, joka edistää pirkanmaalaisten perheiden yhteistoimintaa sekä lapsiperheiden ja lasta odottavien perheiden hyvinvointia. Keskeisintä on Napapiirin tiloissa kokoontuvien yhdistysten ja ryhmien toiminnan mahdollistaminen ja tukeminen. Tampereen Napapiiri järjestää itse esimerkiksi vertaistuki- ja virkistystoimintaa, kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia sekä neuvolatyötä täydentäviä kursseja ja luentoja lapsiperheille ja lasta odottaville perheille. Ryhmille tarjotaan myös mahdollisuuksia keskinäiseen verkostoitumiseen, sosiaaliseen oppimiseen ja toiminnan yhteiseen kehittämiseen. Yhdistys toimii pelkästään vapaaehtoisvoimin. Tällä hetkellä Napapiirillä järjestetään vauvakahvilaa, taaperokahvilaa, vauvamuskaria, äitiysjoogaa, sateenkaariperhekahvilaa ja kirjapiiriä. Aiemmin on järjestetty odottavien kahvilaa ja erikielisiä (mm. saksa, ranska) kahviloita.

Tampereen Napapiiri ry:llä on toimitilat Sammonkadulla, erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Osoitteessa Sammonkatu 8-10 on katutasossa 59 m2 tila, jossa toisessa päädyssä on keittiönurkkaus vesipisteineen ja WC ja toisessa päässä avointa tilaa jota on helppo muokata tarpeen mukaan. Kellarissa on lisäksi avointa tilaa. Tiloja vuokrataan sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Tiloissa on järjestetty niin luentoja, synnytysvalmennusta kuin syntymäpäiviä ja keppihevoskisoja.

Korona-aika on koetellut myös Tampereen Napapiiri ry:n toimintaa. Tapahtumia siirrettiin verkkoon mahdollisuuksien mukaan koronarajoitusten sulkiessa tilat. Napapiirin toiminta ei ole vielä noussut korona-aikaa edeltävälle tasolle ja Sammonkadun tilat ovat vajaalla käyttöasteella. Olisiko sinulla tai yritykselläsi tai yhdistykselläsi käyttöä Napapiirin tiloille? Tilat ovat suuren osan viikosta tyhjillään, ja me mielellämme jaamme tilat ja vuokrakustannukset muiden kanssa.

Jos kiinnostuit tilojen käyttämisestä ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä tampereennapapiiri(a)gmail.com tai yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Hanhela, puh. O445333513.