Ylimääräinen jäsenkokous on 27.9.2022 päättänyt luopua Sammonkadun toimitilasta, ja näin ollen toiminta päättyy Napiksen nykyisissä tiloissa vuoden 2022 loppuun.

Tilojen vuokra on noussut niin korkeaksi suhteessa tuloihin, että yhdistyksellä ei ole enää varaa pitää nykyisiä toimitiloja.

Hallitus ja joukko aktiivisia napislaisia tekevät parhaansa löytääkseen uudet, toimivat tilat toiminnan jatkamiseksi. Korvaavia tiloja on kuitenkin ollut erittäin haastava löytää hintatasosta ja sijaintitoiveista johtuen. Jos haluat olla mukana auttamassa, ota yhteyttä hallitukseen hallitus [at] tampereennapapiiri [.] fi.

Haluatko olla mukana jatkamassa yli 20-vuotiaan yhdistyksen tarinaa?

Napiksen toiminnan jatkamiseen kaivataan ylipäätään mukaan uusia, innokkaita ja idearikkaita aktiiveja! Niin rintapumppu- kuin tens-lainaamo etsivät uusia vetäjiä, ja hallitukseen tarvitaan myös uusia jäseniä. Jos sinulta liikenisi vähänkin aikaa Napiksen toimintojen pyörittämiseen, ota pikaisesti hallitukseen yhteyttä!