Tietosuojaselosteet lisätty nettisivuille

GDPR (General Data Protection Regulation) eli EU:n yleinen tietosuoja-asetus on annettu 27.4.2016 ja sitä sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Asetuksen tavoitteena on parantaa luonnollisten henkilöiden oikeusturvaa henkilötietojen käsittelyn osalta ja se koskee myös yhdistyksiä. Tampereen Napapiiri ry toimii rekisterinpitäjänä esimerkiksi jäsenten ja aktiivien henkilötietojen osalta. 

Tampereen Napapiiri ry:n nettisivujen materiaalipankista löytyvät tietosuojaselosteet Tampereen Napapiiri ry:n hallinnosta ja jäsenrekisteristä. Jäsenrekisteriä koskeva tietosuojaseloste löytyy myös jäsenyys ja jäsentietolomake -sivulta. 

Lisätiedot: tampereennapapiiri (at) gmail.com

 

Joogakurssit jatkuvat elokuussa!

Napiksella järjestetään jälleen elokuussa kaksi raskaana oleville sekä äideille ja vauvoille suunnattua joogakurssia. Äitiysjoogassa joogan lempeät liikkeet rentouttavat, venyttävät ja vahvistavat kehoa sekä auttavat valmistautumaan synnytykseen. Äiti-vauvajooga on äidin ja vauvan (noin 3 -6 kk) yhteinen tunti. Tunnilla pääpaino on äidin harjoittelussa, mutta vauva voi olla mukana äidin sylissä tai lepäillä äidin vieressä. Tunnilla tehdään liikkeitä, jotka vahvistavat keskivartaloa sekä rentouttavat selkää ja hartiaseutua. Lisätiedot kursseista löydät täältä!

Ylimääräinen yhdistyksen kokous 21.5.2018

Tampereen Napapiiri ry:n ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa 21.5.2018 yhdistyksen toiminnantarkastajaksi valittiin Anne-Liina Latvala KTM ja varatoiminnantarkastajaksi Petri Toikkanen tradenomi (YAMK).

Linda Hirvelä erotettiin yhdistyksen hallituksesta luottamuspulan vuoksi.

Ei-binääristen vanhempien tapaamiset kesällä

Ei-binääriset vanhemmat tapaavat kesän aikana Sorsapuistossa (nurmialueella leikkipuiston vieressä) su 3.6. ja su 5.8. klo 15. Huom.! Säävaraus. Heinäkuun ajan lomailemme, mutta keskustelua voi jatkaa ryhmän omassa fb-ryhmässä, johon pääsee laittamalla aiheesta viestin ryhmän ylläpitäjälle (Mio, mikkonen.mio (at) gmail.com tai Kaisa, kaisa.vierimaa (at) gmail.com).

Vauvakahvila jää kesätauolle

Vauvakahvila kokoontui tänä keväänä viimeisen kerran 16.5. eli eilen keskiviikkona. Tästä päivästä eteenpäin vauvakahvila lomailee. Iso kiitos kaikille vauvakahvilan kävijöille kuluneesta vuodesta.

Toukokuun kirjapiiri kahvila Ansarissa

Toukokuun kirjapiiri kokoontuu kuukauden toisen torstain sijaan poikkeuksellisesti vasta 17.5.2018 klo 17:30 Lapinniemen Ansarissa osoitteessa Lapinniemenranta 6. Luvassa on keskustelua teoksesta Toinen tuntematon sekä kahvittelua ja herkuttelua hyvässä seurassa (Huom! omakustanteisesti). Lämpimästi tervetuloa!

Ylimääräinen yhdistyksen kokous 21.5.2018

Avoin iltakahvila saa jatkoa!

Huhtikuun avoin iltakahvila sai paljon kiitosta! Meillä oli tosi mukava ilta, lapsilla riitti leikkejä ja aikuisilla juttuseuraa.

Koska jatkoa toivottiin, järjestämme myös toukokuussa avoimen iltakahvilan maanantaina 7.5. klo 17 – 19!

Avoimeen iltakahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja aikuiset. Avoimesta iltakahvilasta löydät rentoa juttuseuraa ja lapsille leikkikavereita. Napapiirin lelut ovat kaikkien vapaassa käytössä kahvilan aikana.

Avoimeen iltakahvilaan voit tulla milloin tahansa klo 17 – 19. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Avoimessa iltakahvilassa pidetään yhteinen aloitus noin klo 17:30, jotta uusien kävijöiden on helppo tulla mukaan.

Lämpimästi tervetuloa isot ja pienet kahvittelijat!

Missä: Tampereen Napapiirillä, Kaalamonaukio 2
Milloin: Tiistaina 7.5.2018 klo 17 – 19
Hinta: noin 2 euroa (vuokrakulujen kattamiseksi)
Järjestäjä: Tampereen Napapiiri

Tietoinen vanhemmuus -ryhmän suunnittelutapaaminen

Tietoinen vanhemmuus tarkoittaa tietoisen hyväksyvän läsnäolon (mindfulnessin) tuomista osaksi vanhemmuutta. Miten läsnäolo pikkulapsiarjessa käytännössä onnistuu ja miten sitä voi helpottaa?

Napiksella järjestetään sunnuntaina 29.4. kello 12-14 suunnittelutapaaminen, jonka pohjalta on tarkoitus aloittaa uusi säännöllisesti kokoontuva ryhmä Napapiirillä. Tule keskustelemaan, mitä tietoinen vanhemmuus on, miten haluaisit edistää sitä omassa arjessasi ja yhteisöissäsi, vaikuttamaan sekä ideoimaan tulevaa!

Kokoontumisen järjestävät mindfulness-meditaation harjoittajat ja tulevat vanhemmat Anne Mölsä ja Tomi Mikkola.

Lämpimästi tervetuloa kaikki kiinnostuneet!

Mitä: Tietoinen vanhemmuus -ryhmän suunnittelutapaaminen
Missä: Tampereen Napapiirillä, Kaalamonaukio 2
Milloin: Sunnuntaina 29.4. klo 12 – 14

Toukokuussa joogaa äideille ja vauvoille!

Napiksella järjestetään toukokuussa kaksi raskaana oleville sekä äideille ja vauvoille suunnattua joogakurssia. Äitiysjoogassa joogan lempeät liikkeet rentouttavat, venyttävät ja vahvistavat kehoa sekä auttavat valmistautumaan synnytykseen. Äiti-vauvajooga on äidin ja vauvan (noin 3 -6 kk) yhteinen tunti. Tunnilla pääpaino on äidin harjoittelussa, mutta vauva voi olla mukana äidin sylissä tai lepäillä äidin vieressä. Tunnilla tehdään liikkeitä, jotka vahvistavat keskivartaloa sekä rentouttavat selkää ja hartiaseutua. Lisätiedot kursseista löydät täältä!

 

« Vanhemmat postaukset