Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään TORSTAINA 30.03.2023 klo 17.30.

Paikka: Itsenäisyydenkatu 21 B 1. krs, Perheiden Talon Kulmakahvila.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokouksen asiat, kuten toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023, vuoden 2022 tilinpäätöksen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen vanhalle hallitukselle sekä uuden puheenjohtajan, hallituksen ja toiminnantarkastajien valinta. Mikäli hallitusta ei saada muodostettua, käsitellään yhdistyksen purkaminen.

Kokouksessa on äänioikeus Tampereen Napapiiri ry:n jäsenillä. Yhdistys sallii etäosallistumisen kokoukseen ja toivoo ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen tarvitaan etäyhteydellä osallistuvilta linkin lähettämistä varten. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan viimeistään keskiviikkona 29.3.2023 klo 12.00 täällä.

Viime vuodet ovat olleet raskaita yhdistykselle, ja jouduimme luopumaan omista tiloista. Uusia tiloja on kartoitettu koko ajan ja yhdistys on löytänyt yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita vuokraamaan Napiksen kanssa yhdessä tilan. Yhdistys kaipaa nyt kipeästi hallitukseen mukaan uusia toimijoita! Toivomme siis, että kokoukseen osallistutaan runsain joukoin ja löydämme hyvän ja innostuneen porukan jatkamaan Napiksen tarinaa. Lisätietoja voit kysyä hallitukslta tampereennapapiiri@gmail.com.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!