Yhdistyksen hallitus on päättänyt pitää ylimääräisen kokouksen TIISTAINA 27.9.2022 klo 17.30.

Paikka: Sammonkatu 8 – 10, Tampere, Tampereen Napapiirin tiloissa.

Kokouksen aiheena on yhdistyksen sääntöjen kohdan 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu muuttaminen niin, että yhdistys ei ylläpidä kokoontumis- ja toimintatilaa. Lisäksi kokouksessa valtuutetaan yhdistyksen hallitus irtisanomaan yhdistyksen vuokrasopimus osoitteessa Sammonkatu 8-10 sekä irtisanomaan muut tilaan littyvät sopimukset. Käymme myös läpi yhdistyksen talousluvut vuodelta 2022. Kokouksessa on äänioikeus Tampereen Napapiiri ry:n jäsenillä.

Yhdistyksen tilojen vuokra on noussut niin korkeaksi, että yhdistyksellä ei ole enää varaa pitää tiloja. Yhdistyksen tilankäytöstä ja lainaamoiden tuotosta kertyy joka kuukausi n. puolet tilan vuokrasummasta, joten tilavuokraa on katettu yhdistyksen säästöillä. Nykyinen tila on mahdollista pitää vain vuoden 2022 loppuun.

Yhdistys sallii etäosallistumisen kokoukseen ja toivoo ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen toivotaan kaikilta, sekä paikalle tulevilta että etäyhteydellä osallistuvilta. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan viimeistään maanantaina 26.9.2022 klo 12.00 täälläEtänä osallistuville lähetetään linkki kokoukseen maanantaina 26.9.2022 klo 16 mennessä.

Korona-aika on ollut raskasta myös Napikselle ja toimijoille, sillä kohtaamiseen perustuva toimintamme jouduttiin keskeyttämään lähes kokonaan. Yhdistys kaipaa nyt kipeästi hallitukseen mukaan idearikkaita ja rohkeita toimijoita, jotka kääntävät katseen tulevaan ja lähtevät kehittämään yhdistyksen toimintaa! Toivomme siis, että kokoukseen osallistutaan runsain joukoin ja löydämme hyvän ja innostuneen porukan jatkamaan Napiksen tarinaa. Yhdistyksen toiminnan jatkuminen on tällä hetkellä vaakalaudalla. Lisätietoja voit kysyä hallitukselta tampereennapapiiri at gmail.com.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Tampereen Napapiiri ry:n hallitus