Tampereen Napapiiri ry:n jäseneksi liittymällä tuet toimintaamme ja saat jäsenetuja. Liittymismaksu on 10 €, vuosimaksua ei ole. Jäseneksi voit liittyä, jos hyväksyt  Tampereen Napapiiri ry:n säännöt.

Jäsenedut

Tampereen Napapiiri ry:n jäsenet saavat alennusta seuraavista:

Alennuksen saa Napapiirin jäsenkorttia näyttämällä. Yritykset pidättävät oikeuden rajata alennuksen piiriin kuuluvia tuotteita ilman erillistä ilmoitusta.

Lisäksi jäsenet:

  • voivat lainata kirjoja Tampereen Napapiirin kirjastosta
  • saavat käyttää äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa, jossa muun muassa yhdistyksen hallitus valitaan.

Kuinka liityn jäseneksi?

1.  Maksa jäsenmaksu tilille

Saaja: Tampereen Napapiiri ry
Tilinumero (Nordea): FI28 1146 3001 1045 35
Viitenumero: 1012

Käytä maksaessasi viitettä!

2. Ilmoita yhteystietosi jäsentietolomakkeella.

Huomaathan, että jäsenkorttimme on sähköinen ja lähetetään jäsentietolomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Muistathan varuilta tarkkailla roskapostikansiota! Mikäli jäsentietolomake ei jostain syystä näy koneellasi tai puhelimellasi, voit lähettää yhteystietosi myös sähköpostitse.  Myös yhteystietojen muutoksista voit ilmoittaa jäsenvastaavalle: jasenet at tampereennapapiiri.fi.

Jäsenrekisteri

Jäseneksi liittymisen yhteydessä tiedot talletetaan jäsenrekisteriin. Jäsenellä on milloin tahansa oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot tai erota jäsenyydestä, jolloin tiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Ota tällöin yhteys jäsenvastaavaan jasenet at tampereennapapiiri.fi. Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste