Onko oma synnytyksesi ja äidiksi tuleminen jäänyt mietityttämään, mutta paikkaa tai aikaa tunteiden käsittelylle ja asioiden kohtaamiselle ei ole ollut? Tule mukaan Synnytys Nyt -synnytyskokemusryhmään, jossa luomme turvallisen tilan aiheen yhteiselle tutkimiselle. Työtapoina ovat luottamuksellinen jakaminen, draama, tanssi- ja liikeharjoitukset sekä muut luovan ilmaisun muodot. Ytimessä ovat yksilölliset kokemukset äidiksi tulemisesta sekä äitiyteen liittyvät yhteiskunnalliset ja kulttuuriset ilmiöt. Ryhmä on lapsivapaa ja tarkoitettu vain äideille, jolloin huomion kiinnittyminen omiin ajatuksiin ja tuntemuksiin helpottuu.

Tapaamiskerrat keskiviikkoisin 4.5., 11.5., 25.5., 1.6. ja 8.6 klo 17:00–19:30 osoitteessa Tampereen Napapiiri ry, Sammonkatu 8-10. 

Kurssin hinta 65 €. Sitovat ilmoittautumiset 2.5. mennessä osoitteeseen essi.nummelin@gmail.com 

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä minuun. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kohtaamisia odottaen,

Essi Nummelin

teatteri-ilmaisun ohjaaja, draamakasvattaja, äiti