Järjestä ihanat lasten syntymäpäiväjuhlat tai teemajuhlat tiloissamme! 

Leikkitilaa riittää ja istumapaikkoja aikuisillekkin on kahden ison pöydän äärestä sekä istuintyynyjä leikkitiloissa. Meiltä löytyy myös pehmeitä jumppamaton osia joita voi yhdistää toisiinsa jotta esim. konttailevilla lapsilla tai lattialla makoilevilla vauvoilla on mukavampaa. Tilat ovat lapsiystävälliset kaikin puolin, värikäs ja leikkeihin innostava.

Tervetuloa paikan päälle tsekkaamaan tilat!  (Katso alhaalta vielä kohta Tilat ja Yhteystiedot.)

Myös erilaiset tapahtumat perheille voi järjestää tiloissamme.  Tiloissa on hyvät mahdollisuudet suuremmankin ryhmän kokoontua ja liikkua.  Tässä muutama esimerkki mitä tiloissa on aiemmin järjestetty:
Kirpputoritapahtumia
Joogaa ja äiti-lapsitanssia
Muskarit
Vertaiatukiryhmät

Sijainti: Yhdistyksen tilat sijaitsevat Kalevassa, kävelymatkan päässä keskustasta, osoitteessa Sammonkatu 8 – 10.

Tilat: Napapiiri on 75 m2 suuruinen tila josta yläkerta, tilan käytetyin osa, on 59m2. Yläkerrassa päätyseinällä on peilejä ja kasa tyynyjä, joita aikuiset käyttävät istuintyynyinä ja vauvat köllöttelyalusina ja lapsille löytyy leluja ja kirjoja. Keittiöpäädyssä on pöytiä ja tuoleja, syöttötuoleja sekä tarjoiluvälineet (mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, termarit, astiat jne.). Tilasta löytyy myös wc.

Tilavaraukset

Yhdistysten ja Tampereen Napapiiri ry:n yhteisöjäsenten on mahdollista varata Napiksen tilaa omaan käyttöönsä. Tilan vuokraus toimii omatoimiperiaatteella, eli vuokraajan vastuulle kuuluu tilan jättäminen siistiksi seuraavaa ryhmää varten. Tämä on tärkeää, koska Napapiiri toimii vapaahtoisvoimin. Kaikille avoimet ryhmät, kurssit ja tapahtumat näkyvät Napiksen kalenterissa. Tila on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön.

Yhteystiedot

Tilavarausasioissa ota yhteyttä:

tilavaraukset at tampereennapapiiri.fi

Hinnasto

Yhdistysten ja yhteisöjäsenten on mahdollista vuokrata Napapiirin tila joko tuntiveloituksella tai koko päiväksi. Yhdistysten kanssa voidaan lisäksi sopia, että tunti- tai kokopäiväveloituksen sijaan yhdistys kerää kokoontumisessaan kävijämaksun 2 € / hlö, joka tilitetään Tampereen Napapiiri ry:lle.

Vuokraaja

€ / Tunti

€ / Koko päivä

€ / hlö

Yhdistykset ja yritykset

  15 €

  70 €

  2 €

Yhteisöjäsenet

  8 €

  40 €

2€

Yksityishenkilöt

  40 € / 4 h (jäsen)

  70 € / 4 h (ei-jäsen)