Milloin: Joka kuun ensimmäisenä tiistaina klo 17.30-19.30

Hinta: Noin kaksi euroa / kerta (vuokrakulujen kattamiseksi)

Järjestäjä: Aktiivinen synnytys ry

Lisätietoja: eeva.niemela [at] hotmail.com

Facebook: Aktiivinen synnytys ry


Synnytysteemailloissa kokoonnumme vaihtamaan ajatuksia ja jakamaan kokemuksia raskauteen, synnytykseen ja lapsivuodeaikaan liittyvistä aiheista. Iltaan saa tulla myös ihan vain kuuntelemaan. Vertaistukeen perustuvat keskusteluillat ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa – myös isät ja lapset!

Kevään 2018 tapaamiset

9.1. Synnytyksen käynnistys ja synnyttäjän aktiivinen rooli
6.2. Aktiivinen puoliso – vanhemmuuden alkuaskeleet puolison näkökulmasta
6.3. Eteeriset öljyt raskausaikana, synnytyksessä ja lapsivuodeaikana. Vierailemassa Maarit Korpijärvi Äitiyden Ilosta
3.4. Asiaa imetyksestä: ensi-imetys ja ensimmäiset päivät vauvan kanssa. Mukana keskustelemassa imetystukiäiti Henna Kähönen
8.5. Synnytä rentoutuneena – asiaa hypnosynnytyksestä ja rentoutumisen tärkeydestä synnyttäessä
5.6. Voimaannuttavat synnytyskertomukset – tule jakamaan oma tarinasi tai kuuntelemaan muiden voimaannuttavia kokemuksia

 Aktiivinen synnytys ry

Aktiivinen Synnytys ry:n tarkoituksena on kehittää synnytyskulttuuria niin, että naisten itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta kunnioitettaisiin kaikissa raskautta, synnytystä ja lapsivuodeaikaa koskevissa kysymyksissä. Yhdistys pyrkii rohkaisemaan naisia/perheitä etsimään omaa tapaansa olla raskaana, synnyttää ja olla vanhempi.

Yhdistys pyrkii myös edistämään aktiivisen ja luonnonmukaisen synnytyksen hoitomuotojen ja tiedon saatavuutta. Synnytyskulttuuri on yhteinen asia, jonka tärkeyden, vaihtoehtojen ja yksilöllisen ainutlaatuisuuden toivomme välittyvän yhteiskunnalle ja yksilöille.

Lisää tietoa yhdistyksestä ja sen palveluista löydät Aktiivinen Synnytys ry:n valtakunnallisilta sivuilta www.aktiivinensynnytys.fi. Jäseneksi voit liittyä helposti yhdistyksen verkkokaupan kautta: aktiivinensynnytys.mycashflow.fi.