Milloin: Joka kuun ensimmäisenä tiistaina klo 17.30-19.30

Hinta: Noin kaksi euroa / kerta

Järjestäjä: Aktiivinen synnytys ry

Lisätietoja: eeva.niemela [at] hotmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/aksytampere/


Synnytysteemailloissa kokoonnumme vaihtamaan ajatuksia ja jakamaan kokemuksia raskauteen, synnytykseen ja lapsivuodeaikaan liittyvistä aiheista. Iltaan saa tulla myös ihan vain kuuntelemaan. Vertaistukeen perustuvat keskusteluillat ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa – myös isät ja lapset!

Syksyn 2019 tapaamiset

13.8. Valmistautuminen synnytykseen: miten ja miksi valmistautuisin?
3.9. Millaisen synnytyksen haluan? Synnytystoivelista ja kivunlievitys
1.10. Aktiivinen sektio
5.11. Kysy doulalta
3.12. Minä ja supistus: mitä kehossa tapahtuu synnytyksen aikana

Aktiivinen synnytys ry

Aktiivinen Synnytys ry:n tarkoituksena on kehittää synnytyskulttuuria niin, että naisten itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta kunnioitettaisiin kaikissa raskautta, synnytystä ja lapsivuodeaikaa koskevissa kysymyksissä. Yhdistys pyrkii rohkaisemaan naisia/perheitä etsimään omaa tapaansa olla raskaana, synnyttää ja olla vanhempi.

Yhdistys pyrkii myös edistämään aktiivisen ja luonnonmukaisen synnytyksen hoitomuotojen ja tiedon saatavuutta. Synnytyskulttuuri on yhteinen asia, jonka tärkeyden, vaihtoehtojen ja yksilöllisen ainutlaatuisuuden toivomme välittyvän yhteiskunnalle ja yksilöille.

Lisää tietoa yhdistyksestä ja sen palveluista löydät Aktiivinen Synnytys ry:n valtakunnallisilta sivuilta www.aktiivinensynnytys.fi. Jäseneksi voit liittyä helposti yhdistyksen verkkokaupan kautta: aktiivinensynnytys.mycashflow.fi.