Milloin: Perjantaisin klo 10 – 12.30

Hinta: Noin kaksi euroa / kerta (vuokrakulujen kattamiseksi)

Järjestäjä: Tampereen Napapiiri

Lisätietoja: tampereennapapiiri[at]gmail.com


Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja aikuiset. Perhekahvilasta löydät kahvitteluseuraa ja lapsille leikkikavereita. Kahvilassa on tarjolla kahvia, teetä sekä usein jotain suolaista ja makeaa naposteltavaa. Napapiirin lelut ja askarteluvälineet ovat kaikkien vapaassa käytössä kahvilan aikana. Perhekahvilassa pidetään toisinaan myös erityisiä teemakertoja, jotka löydät sivun alareunasta.

Kahvilan ovet ovat auki joka perjantai klo 10 – 12:30, josta viimeinen puolituntinen on varattu yhteiseen siivoukseen. Perhekahvilaan voit tulla milloin tahansa klo 10 – 12:00. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, ja voit käydä silloin kuin haluat.

Jokaisessa perhekahvilassa pidetään yhteinen aloitus noin klo 10:20, jotta uusien kävijöiden on helppo tulla mukaan Napiksen ihanaan porukkaan. Mahdollisen ohjatun tuokion jälkeen tai omatoimiohjelman ohessa meillä kahvitellaan yhdessä rennossa hengessä. Perhekahvilaan voit hyvin ottaa mukaan myös omia eväitä, ja jääkaappi, mikro, syöttötuolit ja astiat ovat vapaasti käytettävissä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kevään 2018 teemakerrat

Perjantai 9.3. klo 10:00 – 12:30 Taimien idätystä tomaattiviipaleesta

Kevään ensimmäisellä teemakerralla päästään kasvattamaan jotain uutta – ohjelmassa on nimittäin taimien idätystä tomaattiviipaleesta. Perhekahvilan vetäjän Katrin mukaan tämän pitäisi oikeasti toimia ja olla myös suhteellisen helppoa minipuutarhureiden sormille! Omia välineitä et tarvitse mukaan, meiltä Napikselta löytyvät tomaatit, kylvömullat ja ruukut.