******Lukupiiri on tauolla, kunnes uusi vetäjä löytyy! Kiinnostuitko? Ota yhteyttä info@tampereennapapiiri.fi *****

 

Milloin: Kuukauden viimeinen maanantai 17:30 – 19

Hinta: Noin 2 € / perhe

Järjestäjä: Tampereen Napapiiri

Lisätietoja: info at tampereennapapiiri.fi

Facebook: Tampereen Napapiirin Lukupiiri


Tervetuloa perhettä, lapsuutta, vanhemmuutta ja kasvatusta käsittelevien kirjojen lukupiiriin. Jokaisella kerralla käsitellään keskustellen kävijöiden toivomaa kirjaa ja sen herättämiä ajatuksia. Tarkoituksena on jutella rennossa tunnelmassa kirjan aihepiiristä ja sen liepeiltä halutessa omaankin perhe-elämään peilaten, ei niinkään käydä kirjoja tarkasti läpi. Osallistuminen ei edellytä mitään pohjatietoja, ja mukaan voi tulla vaikka käsiteltävä kirja olisikin lukematta. Mukaan sopii tulla myös vaikka vain yksittäiselle kerralle oman kiinnostuksen mukaan. Lapset voi tietenkin ottaa mukaan, vaikka varsinainen ohjelma onkin aikuisille.

Kevään 2019 kokoontumiset

**HUOM! Muutoksia kevään aikataulussa!**

28.1.2019: Anne-Mari Jääskinen: Mitä sä rageet? lapsen ja nuoren tunnetaitojen tukeminen. (Huom: kirjasta on myös nuorille suunnattu versio Mitä sä rageet? Tunteita sikanolosta sairaan siistiin. Lukupiirissä käsitellään kasvattajille suunnattua versiota.)

25.2.2019: Ei kokoontumista, talviloma!

25.3.2019: Alice Miller: Lahjakkaan lapsen tragedia ja todellisen itseyden etsintä / uusintapainos nimellä Lahjakkaan lapsen draama ja todellisen itseyden etsintä SEKÄ ElinaKauppila: Huomaa hetki perheessä. Vanhemman tunnetaitokirja.

29.4.2019: Janna Rantala & Lea Mattila: Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä.

27.5.2019: Veli-Matti Värri: Kasvatus ekokriisin aikakaudella.