Milloin: Joka kuukauden toinen torstai klo 17:00 (tarkemmat tiedot alla)

Hinta: Noin kaksi euroa / kerta (vuokrakulujen kattamiseksi)

Järjestäjä: Tampereen Napapiiri ry

Lisätietoja: tampereennapapiiri[at]gmail.com

Facebook: Tampereen Napapiirin Kirjapiiri – liity tykkäämään ja keskustelemaan!


Tampereen Napapiirin Kirjapiiri on keväällä 2017 perustettu kaunokirjojen lukupiiri. Idea ryhmän perustamiseen tuli Napapiirin Lukupiirissä, jossa keskitytään kasvatusaiheisiin kirjoihin. Kirjapiirissä kahvitellaan, keskustellaan käsillä olevasta kirjasta ja muustakin kirjallisuudesta sekä annetaan hyviä kirjavinkkejä muille kirjapiiriläisille. Mukaan voi tulla vaikka vain yksittäiselle kerralle oman kiinnostuksen mukaan. Lapset ovat myös tervetulleita, vaikka varsinainen ohjelma onkin aikuisille.

Kirjapiirillä on aktiivinen Facebook-ryhmä.  Lisäksi kirjapiiri harrastaa kaikenlaista kirjoihin liittyvää tai liittymätöntä oheistoimintaa. Ryhmä on järjestänyt muun muassa kulttuurimatkoja, leffailtoja ja pakohuone-treffejä.

Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2018 kokoontumiskerrat

9.8.2018 Mary Ann Shafferin & Annie Barrows: Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville JA Alexander McCall Smith – Naisten etsivätoimisto No 1.

13.9.2018 Saara Turunen: Rakkaudenhirviö

11.10.2018 Elena Ferrante: Loistava ystäväni (Napoli-tetralogian ensimmäinen osa) JA Giovanni Guareschi: Isä Camillon kylä

8.11. Ayòbámi Adébáyò: Älä mene pois

13.12. Harry Salmenniemi: Uraanilamppu JA Susinukke Kosola: Varisto