Kesän 2018 tapaamiset

Ei-binääriset vanhemmat tapaavat kesän aikana Sorsapuistossa (nurmialueella leikkipuiston vieressä) su 3.6. ja su 5.8. klo 15. Huom.! Säävaraus. Heinäkuun ajan lomailemme, mutta keskustelua voi jatkaa ryhmän omassa fb-ryhmässä, johon pääsee laittamalla aiheesta viestin ryhmän ylläpitäjälle (Mio, mikkonen.mio (at) gmail.com tai Kaisa, kaisa.vierimaa (at) gmail.com).


Ei-binääristen vanhempien tapaamiset on tarkoitettu vertaistueksi niille vanhemmille ja vanhemman roolissa oleville kasvattajille, joiden sukupuoli-identiteetti ei mahdu kaksinapaiseen mies-naisjakoon sekä niille, joilla ei ole sukupuolen kokemusta tai jotka eivät halua määritellä sukupuoltaan.

Tapaamisiin ovat tervetulleita myös sukupuoltaan pohtivat vanhemmat sekä ei-binääristen vanhempien kumppanit. Tapaamisten on tarkoitus toimia turvallisena, sensitiivisenä ja sukupuolioletuksista vapaana tilana, jossa saa halutessaan kahvittelu- ja keskusteluseuraa. Ryhmän toiminta perustuu luottamuksellisuuteen, itsemäärittely- ja määrittelemättömyysoikeuteen ja toisten kunnioitukseen.

Ryhmä kokoontuu Tampereen Napapiirin tiloissa (Kaalamonaukio 2) joka kuun ensimmäinen keskiviikko klo 17-19. Aloitamme yhteisesti noin klo 17:00 esittäytymis- ja kuulumiskierroksella, jonka jälkeen jatkamme vapaamuotoista keskustelua esiin nousevista aiheista. Tapaamiset ovat avoimia, niihin ei tarvitse ilmoittautua eikä sitoutua ja mukaan voi tulla millä kerralla tahansa. Aikuiset ovat tervetulleita kaikenikäisten lasten kanssa, joille on tapaamisten ajan leikkiseuraa toisistaan.

Napapiirin lelut ja kirjat ovat vapaasti käytettävissä tapaamisten ajan. Tila ei valitettavasti ole esteetön. Lämpiminä vuodenaikoina voimme sopia tapaamisia esimerkiksi lähipuistoihin ja tehdä retkiä kauemmaksikin. Yhdessä voimme pohtia myös mahdollisia teemakertoja meitä kiinnostavista aiheista.

Tapaamisissa on tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa, ja kulujen kattamiseksi toivomme kävijöiltä noin kahden euron suuruista kahvimaksua. Mukaan voi myös ottaa omia eväitä ja tiloissa olevat jääkaappi, mikro ja syöttötuolit ovat vapaasti käytettävissä. Toivomme kävijöiden tiskaavan lopuksi käyttämänsä astiat sekä osallistumaan yhteiseen loppusiivoukseen oman kapasiteettinsa mukaan.

Lisätietoja vertaisohjaajilta

Mio, mikkonen.mio (at) gmail.com
Kaisa, kaisa.vierimaa (at) gmail.com