Yhdistyksen tilat sijaitsevat Kalevassa, kävelymatkan päässä keskustasta, osoitteessa Kaalamonaukio 2. Löydät perille, kun käännyt Sammonkatu 10:n K-Marketilta Kaalamonaukiolle. Napapiirin sisäänkäynti on aukion yläpäässä oikealla, kerrostalon kivijalassa. Bussit 3, 17, 25 ja 37 tuovat perille.

Napapiiri on 75 m2 suuruinen tila, jossa on hyvät mahdollisuudet suuremmankin ryhmän kokoontua ja liikkua. Tilassa on esimerkiksi järjestetty kirpputoritapahtumia ja harrastettu joogaa ja äiti-lapsitanssia, pidetty muskareita ja monia vertaistukiryhmiä. Tilan päätyseinällä on peilejä ja kasa tyynyjä, joita aikuiset käyttävät istuintyynyinä ja vauvat köllöttelyalusina. Lisäksi tilassa on lapsille leluja ja kirjoja.

 

 

Salin keittiöpäädyssä on pöytiä ja tuoleja sekä tarjoiluvälineet (mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, termarit, astiat jne.). Salin eteistilassa on wc.

 

 

Tilavaraukset

Napapiiriä on mahdollisuus varata yksityiseen tai muuhun käyttöön. Tilan vuokraus toimiii omatoimiperiaatteella, eli vuokraajan vastuulle kuuluu tilan jättäminen siistiksi seuraavaa ryhmää varten. Tämä on tärkeää, koska Napapiiri toimii vapaahtoisvoimin.

Kalenterissa näkyvät kaikille avoimet ryhmät, kurssit ja tapahtumat, mutta sen lisäksi tila voi olla varattuna yksityisille tilaisuuksille tai suljetuille ryhmille. Tarvitseeko yhdistyksesi kokoontumispaikkaa? Haluaisitko itse perustaa uuden kokoontuvan ryhmän? Haluaisitko järjestää lapsesi syntymäpäiväjuhlat Napapiirillä? Ota yhteyttä sähköpostilla kalenterivastaavaan, kun haluat varata tilan käyttöösi.

Tilavarausten suuren suosion johdosta annamme etuoikeuden varausten tekoon yhteisöjäsenillemme, vertaisryhmillemme sekä yksityisille jäsenillemme.  

Yhteystiedot

tilavaraukset at tampereennapapiiri.fi

Hinnasto

Yksityishenkilöt, jotka ovat Napapiirin jäseniä: 5e/h tai 25e/päivä tai perhejuhlatarjous 10e/4h
Yhdistykset ja yhteisöjäsenet: 8e/h tai 40e/päivä tai 2e/hlö kolehti