Yhdistyksen tilat sijaitsevat Kalevassa, kävelymatkan päässä keskustasta, osoitteessa Sammonkatu 8 – 10.  Bussit 3 ja 17 tuovat perille.

Napapiiri on 75 m2 suuruinen tila, jossa on hyvät mahdollisuudet suuremmankin ryhmän kokoontua ja liikkua. Tilassa on esimerkiksi järjestetty kirpputoritapahtumia ja harrastettu joogaa ja äiti-lapsitanssia, pidetty muskareita ja monia vertaistukiryhmiä. Tilan päätyseinällä on peilejä ja kasa tyynyjä, joita aikuiset käyttävät istuintyynyinä ja vauvat köllöttelyalusina. Lisäksi tilassa on lapsille leluja ja kirjoja.

Salin keittiöpäädyssä on pöytiä ja tuoleja sekä tarjoiluvälineet (mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, termarit, astiat jne.). Tilasta löytyy myös wc.

Tilavaraukset

Yhdistysten ja Tampereen Napapiiri ry:n yhteisöjäsenten on mahdollista varata Napiksen tilaa omaan käyttöönsä. Tilan vuokraus toimii omatoimiperiaatteella, eli vuokraajan vastuulle kuuluu tilan jättäminen siistiksi seuraavaa ryhmää varten. Tämä on tärkeää, koska Napapiiri toimii vapaahtoisvoimin. Kaikille avoimet ryhmät, kurssit ja tapahtumat näkyvät Napiksen kalenterissa. Tila on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön.

Yhteystiedot

Tilavarausasioissa ota yhteyttä:

tilavaraukset at tampereennapapiiri.fi

Hinnasto

Yhdistysten ja yhteisöjäsenten on mahdollista vuokrata Napapiirin tila joko tuntiveloituksella tai koko päiväksi. Yhdistysten kanssa voidaan lisäksi sopia, että tunti- tai kokopäiväveloituksen sijaan yhdistys kerää kokoontumisessaan kävijämaksun 2 € / hlö, joka tilitetään Tampereen Napapiiri ry:lle.

 

Vuokraaja

€ / Tunti

€ / Koko päivä

€ / hlö

Yhdistys

8 €

40 €

2 €

Yhteisöjäsen

8 €

40 €

Yksityishenkilö

40 € / 4 h (jäsen)

70 € / 4 h (ei-jäsen)