KESÄKUU 2021

Lempeyttä ja luottamusta synnytykseen -ryhmävalmennus 11 – 12.6.2021

Hei sinä ihana odottava äiti, herättääkö synnytys sinussa ristiriitaisia tunteita, kuten innostusta, jännitystä, pelkoa, epäilyä? Miten sinä voit itse valmistautua ja edistää omaa synnytystäsi? Miten ajatuksesi, kehosi ja tunteesi vaikuttavat synnytykseen? Haluatko synnyttää lempeästi, omaa vaistoasi seuraten? Kutsumme sinut ryhmävalmennukseen Tampereen napapiirille 11.-12.6.2021. Tule kanssamme oppimaan, miten voit valmistaa kehoasi ja mieltäsi synnytykseen, saada enemmän luottamusta ja itsevarmuutta. Keskiössä on luottamus omaan kehoon ja sen luontaiseen kykyyn synnyttää. Synnytys tarjoaa mahdollisuuden opetella päästämään irti kontrollista, antautumaan ja pääsemään sinun oman voimasi äärelle. Tarjoamme sinulle työkaluja ja tukea tälle matkalle!

Aikataulu:
Perjantaina 11.6 klo 16-19 ja lauantaina 12.6 klo 13-19. Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoja tai -taitoja, tule juuri sellaisena kuin olet. Ota mukaasi avoin ja utelias mieli, joogamatto/viltti/tyyny, mukavat joustavat vaatteet ja vesipullo. Hinta 20 euroa. Viimeinen ilmoittautumispäivä tänä perjantaina 4.6 klo 12.Ilmoittautumiset ja kysymykset osoitteeseen kaisakkarjalainen@gmail.com. Mukaan mahtuu kuusi ensimmäisenä ilmoittautunutta. Pirkanmaan koronarajoituksen sallivat 10 hengen kokoontumisen sisätiloissa.

Facebook tapahtuman linkki: https://fb.me/e/3x0GBuZdq

ELOKUU 2021

Äitiysjoogaa 4.8 – 25.8

Äitiysjoogaa neljän kerran kurssina keskiviikkoisin elokuussa 4.8.–25.8. klo. 18–19 Napapiirillä. Joogan lempeät liikkeet auttavat rentoutumaan, parantavat ryhtiä, torjuvat stressiä ja väsymystä, venyttävät ja vahvistavat kehoa, auttavat valmistumaan synnytykseen. Voit tulla mukaan missä kohtaa raskautta tahansa, aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Otathan oman alustan mukaan. Hinta 40 €/4 kertaa. Jääthän flunssaisena kotiin. Jos korona-tilanne muuttuu, voin järjestää kurssin myös etänä (Facebook-livenä). Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset minna.vuorenmaa@live.com

HELMIKUU 2020

Vauvasirkus 5.2. – 11.3.

Milloin: Keskiviikkoisin 5.2., 12.2., 19.2., 4.3. ja 11.3.  klo 13 – 14
Missä: Tampereen Napapiirillä, Sammonkatu 8-10
Hinta: 65 € / 5 kertaa
Järjestäjä: Jenna Teinilä
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: jenna.teinilä(a)kaje.fi

Vauvasirkus on vanhemman ja vauvan yhteistä mukavaa tekemistä, jossa pääpaino on vanhemman ja vauvan keskinäisellä vuorovaikutuksella. Yhdessä opitaan helppoja sirkustemppuja. Kaikki vauvasirkuksessa opittavat temput on suunniteltu yhteistyössä fysioterapeuttien ja kätilöiden kanssa. Tunneille ainoastaan ennakkoilmoittautumisella: jenna.teinila@kaje.fi.

Päälle mukavat vaatteet ja mukaan juotavaa. Tunneilla on varattu noin
45 minuuttia aktiivisemmalle tekemiselle ja loppuaika syöttämisille ja muulle yhdessäololle.

Ohjaaja Jenna Teinilä on opiskellut Suomen Nuorisosirkusliiton kautta sirkusohjaajaksi 2014. Taustallaan hänellä on pitkä kokemus sirkuksen ja teatterin maailmasta. Kaksi omaa vauvaa on toiminut innoittajina vauvasirkuksen ohjaamiseen ja Jenna on erityisesti perehtynyt nimenomaan tähän sirkuksen lajiin.