Toimiva perhe-kurssi Napapiirillä

"Toimiva perhe- kurssilla harjoitellaan perheen sisäisiin kohtaamisiin keskittyviä taitoja, joista on apua kaikissa ihmissuhteissa. Tiivistettynä tämän kurssin teema on "Kuinka puhua niin, lapset kuuntelevat ja kuinka kuunnella niin, että lapset puhuvat." "

Suuren kysynnän vuoksi Toimiva perhe –kurssi järjestetään myös loppukeväästä ja tulevana syksyä! Pian alkaa ilmoittautuminen loppukevään kurssille. Kurssipäivät ovat 27.5., 10.6., 11.6 ja 17.6. Kesto on kunakin päivänä klo 10-15.45.
Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 1.2.2017 klo 12.00. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja saat varausvahvistuksen 1 vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.

Voit osallistua kurssille yksin tai puolisosi kanssa. Maksimiosallistujamäärä on 14 henkilöä, joten toimi nopeasti. Osallistuminen on sitova eli maksat ennen kurssin alkua koko kurssin ja materiaalimaksun. Maksu on Napapiirin jäsenille 80€/hlö, muille 90€/hlö sekä 35€ materiaaleista. Osallistuvalle puolisolle materiaalikustannukset ovat 21€. Kurssi toteutuu, jos kurssin maksaneita 21.2. mennessä on vähintään 10. Maksu maksetaan siis kokonaisuudessa 21.2.2017 mennessä. Ilmoittautumiset otetaan vastaan ainoastaan tampereennapapiiri @gmail.com . 

Lisätietoja kurssista löytyy sivulta http://www.onnijahoiva.fi/ . Kouluttajana toimii FM Elina Kauppila, joka on kirjoittanut mm. kirjan Ihana Perhe. 

Myös muut kysymykset voi laittaa tulemaan sähköpostilla! Toimi nopeasti ja varaa paikkasi heti kevään odotetuimmalle kurssille :)

Share

Lisätietoja