Luethan, kiitos ❤ Olemme pohtineet tiedottamista mahdollisista ryhmän peruuntumisista sairastapausten yms. vuoksi. Tähän aikaan vuodesta taudit erityisesti jylläävät, joten peruutukset ovat täysin mahdollisia vaikka ryhmällä olisikin useampi vetäjä. Joten, SEURAATHAN Napapiirin Facebookia peruutusten vuoksi! Ilmoitamme niistä mahdollisimman nopeasti etusivuillamme. Pyrimme ilmoittamaan VIIMEISTÄÄN aamun tunneilla ennen tapahtuman alkua.

Vauvakahvilan terveiset: Vauvakahvilassa on keskimäärin ollut maximissaan kymmenkunta vanhempaa, joten olemme pysyneet rajoituksien puitteissa luonnostaan. Tänään, niin ihanaa kun olikin saada niin paljon suosiota, emme kuitenkaan pysyneet kokoontumissuosituksissa! Emme haluaisi ryhtyä ennakkoilmoittautumissysteemiin, joten jatkossa pyrimme huomioimaan kokoontumissuositukset esimerkiksi siten, että jos jostain syystä väkimäärä ylittää suositukset, niin aiemmin tulleet ryhtyvät siirtymään päiväunille muille maille ja rupatteluja voi jatkaa vaikkapa lähikahvilassa. Vuodenvaihteessa alkavat ryhmät Taaperokahvila ja Sateenkaarikahvila tulevat toimimaan samalla tavalla, elleivät muuta ilmoita.