Napiksen rintapumppu- ja imetysapulaitelainaamo on monen perheen arjen helpottaja. Vuokraamamme tuplapumput ovat tehokkaita maidontuotannon lisääjiä, ja imetysapulaitteet toimivat apuna erilaisissa imetysongelmissa.

Pumppulainaamo etsii nyt uutta vastuuhenkilöä, joka vastaa sähköpostitiedusteluihin, huolehtii laitteiden noudoista ja palautuksista sekä tilaa tarvittaessa varaosia laitteisiin. Rooli ei ole kovinkaan aikaavievä, mutta koska imetysongelmat ovat usein akuutteja, se vaatii suht nopeaa reagointia. Siksi työelämään palannut, lainaamoa 3 vuotta pyörittänyt vetäjä mielellään luovuttaisi roolin seuraavalle.

Toivomme, että verkostostamme löytyisi tähän henkilö, jotta voimme jatkaa tämän matalan kynnyksen palvelun tuottamista perheille. Napiksen toiminta pyörii vapaaehtoisten voimin, joten pienikin panos on todella arvokas! Jos haluat kuulla roolista lisää, ota yhteyttä pumput@tampereennapapiiri.fi.