Olisiko kiinnostusta lapsivapaa -kahvilalle?
Vertaistuellinen huokaisuhetki ruuhkavuosiarkeen kodin ulkopuolella ilman, että tarvitsisi sen kummemmin panostaa lähtemiseen? Lapsivapaa, koska joskus on mukavaa jutella sellaistakin asioista, jotka eivät kuulu pienille korville. Lapsivapaa, koska pienikin hetki kodin ulkopuolella aikuisessa seurassa voi joskus voimaannuttaa paljon. Ja Napiksella, koska sinne lähtemiseen ei tarvitse kummemmin panostaa, eikä ympärillä myöskään ole kymmeniä muita ihmisiä (vrt kahvilat, ravintolat ja kuppilat). Osallistuminen toki edellyttäisi omatoimista lastenhoidon järjestelyä. Löytyisikö tällaiseen kahvilaan kiinnostusta? Entä löytyisikö Napiksen Jonnalle tiimiparia kahvilan pitäjäksi tulevalle vuodelle/keväälle? Ajankohtaa ei ole päätetty (suunnitteluvaiheessa).