Etsimme siis Leenalle uutta kaveria vastaamaan siitä, että meidän ihanimmista ihanin Vauvakahvila voisi jatkaa toimintaansa ja tarjota jatkossakin juttuseuraa vanhemmille ja leikkiseuraa perheen pienimmille! Muutoin valitettavasti joudumme sulkemaan vauvakahvilan ovet kunnes uusi toinen vetäjä löytyy.

Sinä uusi vetäjä! Käytännössä näin lyhyesti, olisit siis paikalla avaamassa ja sulkemassa ovet, keität makoisat sumpit ja pidät silmällä että mesta pysyy siistinä ja että tykötarpeita on riittävästi, ei sen kummempi juttu 🙂 Meillä on myös mukana useita aktiiveja jotka mielellään auttaa näissä hommissa sekä tietenkin toinen vetäjä eli Leena.

Tulehan siis ensi tiistaina 23.11.2021 vauvakahvilalle, erityisesti jos haluaisit keskustella Vauvakahvilan vetovastuusta, Jenny ja Leena ovat molemmat paikalla. Tai ota yhteyttä Tampereen Napapiiriin messengerissä. Kiitos!