Lapsi-ja nuorisopsykoterapeuttiopiskelija Anna-Riikka Valve etsii opintoihin kuuluvaa vauvaobservointia varten vauvaperhettä vuoden mittaiseen jaksoon. Käytännössä observointi tarkoittaa sitä, että opiskelija käy kerran viikossa ensimmäisen vuoden ajan perheessä havainnoimassa vauvan kehitystä. Toiveena olisi, että laskettu aika on heinä-elokuussa ja että vauva on perheen ensimmäinen, mutta tästä on mahdollisuus joustaa. Perheen tulisi olla mahdollisimman tavallinen, tarkoittaen, että perheessä on molemmat vanhemmat eikä perheessä olisi mitään vakavaa problematiikkaa.

Havainnoinnissa seurataan vauvan normaalikehitystä. Aikataulu on joustava, ja havainnointiaika on mahdollista sovittaa sellaiseksi, joka sopii perheen arkeen mahdollisimman hyvin.

Anna-Riikka on koulutukseltaan psykologi ja työskennellyt pitkään lasten ja perheiden kanssa. Toiveena on, että havainnointi tuo iloa perheelle ja mahdollisuuden jakaa vauvan kehitykseen liittyviä kokemuksia äidin kanssa.

Jos kiinnostuit, otathan suoraan Anna-Riikkaan yhteyttä, niin hän kertoo lisää!

Anna-Riikka Valve

sähköposti: annariikka.valve@gmail.com