Kutsu Tampereen Napapiiri Ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen

KESKIVIIKKONA 10.3.2021 klo 17.30

Paikka: Sammonkatu 8 – 10, Tampere, Tampereen Napapiirin tiloissa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokouksen asiat, kuten toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021, vuoden 2020 tilinpäätöksen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen vanhalle hallitukselle sekä uuden puheenjohtajan, hallituksen ja toiminnantarkastajien valinta. Kokouksessa on äänioikeus Tampereen Napapiiri ry:n jäsenillä. Jos et ole vielä jäsen, lue ohjeet liitymiseksi täältä.

COVID-19-pandemiasta johtuen yhdistys sallii poikkeuslain mukaisesti etäosallistumisen kokoukseen ja toivoo ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen tarvitaan etäyhteydellä osallistuvilta linkin lähettämistä varten. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan viimeistään tiistaina 9.3. klo 12.00 täällä.

Korona-aika on ollut raskasta myös Napikselle ja toimijoille, sillä kohtaamiseen perustuva toimintamme on jouduttu keskeyttämään lähes kokonaan. Yhdistys kaipaa nyt kipeästi hallitukseen mukaan idearikkaita ja rohkeita toimijoita, jotka kääntävät katseen tulevaan ja lähtevät kehittämään yhdistyksen toimintaa niin poikkeusaikana kuin etenkin rajoitusten purkamisen jälkeen! Toivomme siis, että kokoukseen osallistutaan runsain joukoin ja löydämme hyvän ja innostuneen porukan jatkamaan Napiksen tarinaa. Lisätietoja voit kysyä hallitukselta tampereennapapiiri AT gmail.com.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!