Koska Pirkanmaan koronatilanne pahenee nopeasti ja tällä hetkellä suositellaan, että kaikkien yksityistilaisuuksien järjestämistä vältetään, Napiksen hallitus on päättänyt, että ajalla 1.-31.12. toimitilat eivät ole käytössä. Kävijöiden ja aktiivien turvallisuus ja terveys on meille ensisijaisen tärkeää.

Kulunut vuosi on ollut yhdistykselle haastava, ja etenkin näin 20-vuotisjuhlavuonna on raskasta todeta, että ellemme pian keksi uusia keinoja jatkaa yhdistyksen tarkoituksenmukaista toimintaa ja pitää toimitilamme käytössä, voimme pian joutua tekemään vaikeita päätöksiä koskien Napapiirin tulevaisuutta. Yhtenä vaihtoehtona hallitus on pohtinut toimitilasta luopumista.

Kutsumme nyt kaikki aktiivit, kävijät ja toiminnasta kiinnostuneet mukaan ideoimaan, miten Tampereen Napapiiri ry pidetään elinvoimaisena! Keskustelua käydään WhatsApp-ryhmässä, ja jos haluat kantaa kortesi kekoon, laita hallitukselle viestiä osoitteeseen hallitus@tampereennapapiiri.fi tai pingaa meitä Facebookissa. Kaikki ideat, ajatukset ja ehdotukset ovat tervetulleita!