Syksyn sateet ovat saapuneet, ja poikkeukselliset olot Suomessa ja maailmalla jatkuvat. Tässä Napapiirin syksyn kuulumisia:

Yhdistys täyttää 20 vuotta

Tampereen Napapiirin historia juontaa juurensa 20 vuoden taakse! Vallitsevista poikkeusoloista johtuen juhlat jäävät nyt pitämättä, mutta juhlimme, kun tilanne sen sallii. Haluamme kiittää kaikkia vapaaehtoisia, toiminnassa mukana olevia aktiiveja ja kävijöitä kuluneista vuosista. Ilman teitä ei Napista olisi. Poikkeuksellisista oloista huolimatta haluamme myös kutsua pirkanmaalaiset äidit, isät ja  isovanhemmatkin mukaan varmistamaan, että 20-vuotiaan yhdistyksen tarina jatkuu!

Syksyn ryhmät ja koronatilanne

Hallitus seuraa kokoontumisille asetettuja paikallisia suosituksia. Tällä hetkellä Pirkanmaalla suositellaan, että yksityistilaisuuksia ei toistaiseksi järjestetä yli 50 hengelle ja pienemmissäkin tilaisuuksissa käytetään maskeja, elleivät turvavälit toteudu. Napapiirin kävijöille suosittelemme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä mahdollisuuksien mukaan maskin käyttöä. Muistathan, että Napikselle ei saa tulla, jos on vähänkin oireinen! Suosittelemme kaikkia kävijöitä lataamaan Koronavilkun.

Ryhmien kokoontumisista saat tietoa oman ryhmäsi Facebookista tai  kalenteristamme.

Vapaaehtoisia kaivataan

Sekä TENS-lainaamotiimi että rintapumppuvuokraamo etsivät uusia vapaaehtoisia! Roolit eivät ole suuren suuria, ja niitä voidaan muokata kunkin elämäntilanteen ja jaksamisen mukaan. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä hallitus at tampereennapapiiri.fi!