Yksi Tampereen Napapiirin arvoista on vapaaehtoisuus. Toimintamme pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, ja toivotamme kaikki innokkaat tervetulleeksi oman mielenkiintonsa, jaksamisensa ja ajankäyttönsä mukaan!

Nyt etsimme erityisesti vastuuhenkilöitä seuraaviin rooleihin:

Pumppuvuokraamon hoitaja

Rintapumppuvuokraamo kaipaa uutta hoitajaa edellisen palatessa työelämään elokuussa. Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, laita viestiä pumput at tampereennapapiiri.fi !

Napapiirin 20-vuotisjuhlakomitea

Napapiiri täyttää tänä vuonna 20 vuotta! Meillä on haussa muun muassa juhlallisuuksien suunnittelun ja yhdistyksen historiikin tekemisen  vastuuhenkilö(t). Jos sinulla on ideoita, ota yhteyttä hallitukseen info at tampereennapapiiri.fi.

Muu rooli, kerro siitä meille

Jos sinulla on jokin erityistaito tai halu kehittyä jollain alueella, kerro siitä meille rohkeasti! Tekemistä kyllä riittää, joten ota yhteyttä ja muokataan yhdessä itsellesi sopiva rooli.

Napapiirillä pääset mukaan supermukavaan porukkaan, eikä missään tehtävässä tarvitse pelätä jäävänsä yksin. Toiminnassa saa erinomaista kokemusta esimerkiksi projektinhallinnasta, tapahtumien järjestämisestä ja viestinnästä, joten aika ei varmasti mene hukkaan urasuunnittelun näkökulmastakaan. Napapiiri toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan toimintaan, eikä yhdistyksen jäsenyys ole pakollista.