Miten Tampereen Napapiiriä pyöritetään, mitä yksittäisiä toimia yhdistyksessä on tarjolla? Miten voisit kerryttää kokemusta jopa työelämää varten yhdistystoiminnan avulla?

Napapiirin sankarit -ilta järjestetään taas torstaina 23.1. ja tarjolla on rennon illanvieton lisäksi vastauksia ja mahdollisuus kysyä juuri ne itseä askarruttavat kysymykset Napapiirin toimijoilta. Tervetuloa juttelemaan tulevasta toimintakaudesta, ideoimaan mitä Napis voisi olla vuonna 2020 ja millaista toimintaa voisimme tarjota!

Ilta järjestetään Tampereen Napapiirillä osoitteessa Sammonkatu 8-10 torstaina 23.1. klo 17 -19 ja kaikki rakkaan Napapiirimme toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita illanviettoon. Tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa. Paikalla tapaat hallituksen lisäkseni Tampereen Napapiirin toimijoita.

Tampereen Napapiiriä pyöritetään pelkästään vapaaehtoisten voimin. Keräämme vuosittain 3-7 hallituslaista vastaamaan yhdistyksen virallisesta pyörittämisestä. Hallituksessa on yleislinjasta vastaavan puheenjohtajan lisäksi varapuheenjohtajan ja sihteerin toimet sekä yleensä rahastonhoitaja, viestinnästä, ryhmistä ja Napiksen tiloista vastaavat. Näiden toimien lisäksi kaipaamme aktiivisia tapaamisten järjestäjiä lukuisille kahviloillemme. Myös lainaamot pyörivät vapaaehtoisvoimin, ja tarjoavat tärkeän tulonlähteen vuokrakulujen kattamiseksi. Vapaaehtoisemme vaihtuivat usein tiuhaan – lapset kasvavat, tulee hieman mutkia matkaan, työelämä kutsuu – normaalia lapsiperheiden elämää! Emmekä muuta odotakaan: voit antaa juuri sen verran aikaasi ja suunnata sen omaan kiinnostuksen kohteeseesi. Tarkoituksenamme on, että meillä on paikka kohdata rennosti toisia vanhempia ja mahdollisuus jakaa elämän moninaiset käänteet.

Tule kuulemaan lisää toiminnasta ja mitä voimme sinulle tarjota. Lapset ovat tervetulleita, niin kuin Napikselle aina! Nähdään Napapiirillä!