Kiitos kaikille vilkkaasta Avoimien ovien -päivästä viime viikolla! Iloksemme moni ensikertalainenkin löysi paikan päälle kyselemään ryhmistä ja tutustumaan Napiksen toimintaan. Meillä kokoontuu todella monenlaisia ryhmiä ja kaikille löytyy mukava porukka! Tervetuloa mukaan käymään Napiksella sekä aktiivisemmin vaikuttamaan Napapiiriin kahvilanvetäjänä, aktiivina tai hallituslaisena. Erityiskiitos teille napislaisille, jotka mahdollistitte Avoimet ovet työpanoksellanne. Ilman teitä ei ole Napistakaan. ❤️

Nyt rauhoitumme joulun viettoon, ja kiitämme kaikkia kävijöitä ja napiksen aktiiveja menneestä vuodesta. Vuosi oli taas yllättävä. Kohtasimme haasteita muuton myötä, mutta myös ihania arjen iloja ja hetkiä rennosti Napiksella oleskellen. Kiitos kun olitte mukana! ⭐️

Hallitus lomailee 4.1. asti, mutta pari kahvilaa kokoontuu viikko-ohjelman mukaisesti välipäivänä.

Rentoa joulua ja ihmeellistä uutta vuotta 2020!

Toivottaa
Napiksen hallitus