Tervetuloa tutustumaan Tampereen Napapiirin toimintaan 17.12.2019 klo 10-18! Tampereen Napapiiri on kaikkien vanhempien ja lasten yhteinen tila Kalevassa. Meillä kokoontuu paljon erilaisia ryhmiä sekä arkisin että viikonloppuisin. Toiminta on maksutonta ja kaikille avointa, vapaaehtoisten ylläpitämää. Napapiirillä toimivien ryhmien ja kurssien vetäjät esittelevät eri ryhmien toimintaa päivän aikana, ja voit pistäytyä katsastamaan uudet tilat tai kyselemään toiminnasta. Tarjolla on glögiä ja piparia, joten piipahda hetkeksi kylään!

Napikselle pääsee helposti bussilla ja läheltä löytyy kiekkoparkkipaikkoja autoilijoille. Sisäpihalle voi jättää lastenvaunut. Meiltä löytyy lapsille leluja viihdykkeeksi sekä vaipanvaihto- ja wc-tilat.

Tarkempi ohjelma:

Klo 10-12 Imetystukiryhmän, kirjapiirin ja Napiksen hallituksen edustaja paikalla. Lisäksi kantoliinalainaamon liinat ovat esittelyssä. Tule ihastelemaan kantoliinoja ja tutustumaan kantoliinalainaamoon.
Klo 12-14 Tule nauttimaan jouluisesta tunnelmasta lasten kanssa .
Klo 14-17 Joulukorttityöpaja: askarrellaan yhdessä joulukortteja. Napiksen hallituksen edustajia paikalla. Tule kyselemään lisää toiminnastamme!
Klo 17-18 Joulupukki saapuu Korvatunturilta tervehtimään lapsia. Tule ottamaan yhteiskuva joulupukin kanssa!

Glögiä ja piparia tarjolla koko päivän, lämpimästi tervetuloa!