Ihastuttava Anna-Riitta Kässi tulee luennoimaan Napikselle alle kouluikäisen lapsen seksuaalisuudesta luennolla Ihmetellen, ihastellen: Pienen lapsen seksuaalisuus.

Varhaisvuosina alkanut ikätasoinen seksuaalikasvatus suojaa lasta ja lisää tämän seksuaalista hyvinvointia pitkällä aikavälillä. Luennolla käsitellään alle kouluikäisten seksuaalisuutta ja seksuaalikasvatusta. Kuinka vastata lapsen kysymyksiin vauvojen alkuperästä, miten reagoida lapsen sukuelinten räpläämiseen ja kuinka voisi parhaiten toimia niin, että toimiva keskusteluyhteys ja luottamus kantaisivat nuoruusvuosiin asti? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia ja aikaa on myös yleisön kysymyksille ja keskustelulle.

Anna-Riitta Kässi on opettajataustainen doula, seksuaalikasvattaja ja -neuvoja, joka on jo usean vuoden ajan luennoillaan, kirjoituksillaan ja videoillaan jakanut vanhemmille ja lasten kanssa työskenteleville tietoa, vinkkejä ja tukea lasten seksuaalikasvatukseen. Lämmin, asiantunteva ja sopivan humoristinen ote on vuosien varrella keventänyt jo lukuisten vanhempien huolta ja taakkaa ja lisännyt heidän itseluottamustaan tärkeässä kasvatustehtävässään.

Luento järjestetään Napapiirin tiloissa 1.11. Klo 17-18.30. Napis tarjoaa, sinulle tämän luennon pienellä 10€ osallistumismaksulla. Ilmouttaudu lomakkeella ja maksamalla ilmoittautumismaksu Napiksen tilille FI28 1146 3001 1045 35 viitenumerolla 20190. Tarjolla on myös pientä purtavaa. Ovet aukeavat jo kello 16.30. Mukaan mahtuu noin 20 ensimmäistä.

Tule mukaan! Vietetään yhdessä mukava, mielenkiintoinen ilta!
ILMOITTAUDU OHEISELLA LOMAKKEELLA JA MAKSAMALLA OSALLISTUMISMAKSU. https://forms.gle/86AqX3ao4qqJfNTE8