Syksy on lähtenyt Napiksen uusissa tiloissa hienosti käyntiin. Uusia ryhmiäkin on aloittanut: tauon jälkeen meillä kokoontuu taas Perhekahvila joka viikko keskiviikkoisin klo 10 – 12:30 ja Vauvakahvila torstaisin klo 11 – 13. Avoin iltakahvilakin saa taas jatkoa pari kertaa kuussa maanantaisin, tarkemmat päivät löydät Ryhmät -alasivulta! Ihan uutena ryhmänä aloittaa Bonusvanhemmat joka kuun toisena perjantaina klo 17:30 – 19:30. Tule jakamaan bonusvanhemmuuden iloja, suruja, haaveita ja haasteita tee- tai kahvikupillisen äärelle luottamuksellisessa ilmapiirissä!

Syksyn myötä kutsumme taas vapaaehtoisia mukaan Napiksen toimintaan! Tarvitsemme kipeästi uusia aktiiveja mm. toteuttamaan virkistystapahtumia kaikille napislaisille. Olisiko sinusta avuksi viestintään, kahvinkeittoon tai ideoimaan?

Järjestämme syksyllä mm. pari vain aktiiveille tarkoitettua tilaisuutta, syysretken Niihamaan ja käynnin Lasten kuplaan, näihin ehdit vielä mukaan nauttimaan menosta. Tartu hihasta kahvilanvetäjää, laita meiliä hallitus@tampereennapapiiri.fi tai laita viestiä Facebookin kautta messengerissä. Kaikille löytyy sopivaa tekemistä, niin pienempiä kuin suurempia kokonaisuuksia!

Teretuloa mukaan, nähdään Napiksella!