Napis hiljenee ja viettää kesälomaa heinäkuussa. Syksyn ryhmiä ja kursseja on päivitelty jo nettisivuille, mutta lisäyksiä syksyn tapahtumiin on vielä tulossa.  Tiedotamme niistä lisää syksyn lähestyessä!

Ihanaa kesää kaikille ja kiitos kuluneesta keväästä Napiksen kävijöille. Nähdään taas syksyllä!

 

Ps. Emmehän me koko kesää malta viettää ilman Napis-touhuja… 23.7. suuntaamme kohti Halimasjärven luonnonsuojelualuetta ja kokoamme lapsille sopivan viiden rastin reitin järven ympäri. Matkaa kertyy enimmillään noin 1,5km. Napis tarjoaa klo 11 neljännellä rastilla teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Mukaan kannattaa ottaa myös omaa evästä, nuotiopaikkoja luonnonsuojelualueella ei valitettavasti ole. Paikalle pääsee autolla tai bussilla, lähtöpaikkana Halimasjärven uimaranta osoitteessa Ahkionkuja 20. Rasteille pääsee klo 10 alkaen, mutta mukaan voi tulla myöhemminkin. Tervetuloa rastiseikkailulle! Facebook-tapahtuman kesäretkelle löydät  täältä.