Napapiiri on muuttanut uusiin tiloihin osoitteeseen Sammonkatu 8-10. Iso kiitos kaikille muuttoon osallistuneille sekä Napikselle tavaroita lahjoittaneille!

Uusi Napis tulee vielä muuttamaan ilmettään ja kehittymään kävijöidensä tarpeiden mukaan: tulethan aktiivisesti mukaan ratkaisemaan käytännön haasteita tai sisustamaan! Ota yhteyttä ryhmänvetäjään tai laita viestiä napiksen meiliin info@tampereennapapiiri.fi

Tampereen Napapiiri toimii pelkästään vapaaehtoisten varassa, joten jokaisen apua kaivataan! Tila muokkautuu tulevien kuukausien aikana vielä suuresti, tehdään siitä yhdessä meidän oma Napis!

Yläkerran tila katutasossa on nyt valmiina tapaamisille. Ikkunat kalvoitettiin, jotta tapaamisten intiimiys säilyy. Verhot saadaan myöhemmin.

Tilassa olevia jäteastioita joudutaan uudistamaan ja harkitsemme mieluusti lahjoituksia, jos jollain on näitä tarpeettomana. Väliaikaiset lajitteluastiat löytyvät tilan takaosasta.

Tilaan kuuluu myös alakerta, jota kaavaillaan myöhemmin kokoontumiskäyttöön. Yläkerran porrasovi tulee pitää kiinni, kun paikalla on pieniä lapsia, sillä kulkuaukosta puuttuu vielä turvaportti ja -kaide.

Olemme nyt hankkineet huonekaluja ja tekstiilejä ilmaiseksi tai edullisesti, mutta kaipaamme vielä lisää lahjoituksia: mm. paria turvaporttia, yhtä pinnasänkyä, pieniä hyllyjä, pientä pöytää/jakkaraa, seinänaulakoita (myös lasten) sekä verhonipsuja renkailla. Näistäkin voit olla yhteydessä hallituslaisiin.

NAPIKSEN TUPARIT

Uuden Napiksen tuparit on tarkoitus pitää elo-syyskuussa.  Tiedotamme niistä  myöhemmin kesällä  lisää. Toivomme mahdollisimman monia osallistujia paikalle sekä myös pari napislaista mukaan järjestelemään tupareita ja avoimia ovia, ilmoittaudu mukaan (hallitus@tampereennapapiiri.fi).

Etsimme myös vapaaehtoisia pyykkäämään napiksen pyyhkeet pesuainekorvausta vastaan sekä TENS-laitteen vuokraajaa, olethan yhteydessä mikäli voisit näitä hoitaa.

Lämpimästi tervetuloa uusiin tiloihin!