Tampereen Napapiirin kevään 2019 kalenteri on iloksemme ääriään myöten täynnä! Keväällä Napiksella kokoontuu sekä vanhoja tuttuja että uusia ryhmiä, kuten koulutettujen imetystukiäitien vetämä imetystukiryhmä. Myös kurssikalenteri on päivitetty: jo nyt voit ilmoittautua GuaSha-kursseille, Lantion tasapainotus -kursseille, Synnytysvalmennuksiin ja Vauvasirkus-kursseille. Keväälle on tulossa lisäksi Toimiva perhe -kursseja, niistä tietoa myöhemmin! Myös tutut lainaamot jatkavat toimintaansa: meiltä saat vuokralle kantovälineet, rintapumput ja TENS-laitteet. 

Tampereen Napapiirin jäsenenä saat alennusta muun muassa lainaamoistamme ja yhteistyökumppaneiltamme. Maksamalla jäsenmaksun tuet yhdistyksen toimintaa. Liittymismaksu on 7 €, vuosimaksua ei ole. Lisätietoja: http://www.tampereennapapiiri.fi/tampereennapapiiri/jasenyys/

Vapaaehtoiseksi? Tampereen Napapiirin toiminta pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, eikä palkattua henkilökuntaa ole. Vapaaehtoiset huolehtivat muun muassa ryhmien organisoinnista, tilavarauksista, tilan kunnossapidosta, taloudenhoidosta ja lainaamoista. Mikäli haluaisit osaksi Napiksen vapaaehtoisten porukkaa, ota rohkeasti yhteyttä info at tampereennapapiiri.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! <3