Tampereen seudun adoptioperheiden aamupäiväturinoitsijat aloittavat kokoontumiset Napiksella joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 9:30 – 12! Ensimmäinen kokoontuminen on 7.12.2018.

Turinatuokio on tarkoitettu kaikille adoptioperheille, niin kotimaasta kuin ulkomailta adoptoineille, kaiken ikäisille adoptoiduille sekä adoptio-odottajille. Tarjolla vertaistukea ja muuten vaan hyvää seuraa leikin ja kahvittelun lomassa. Yleensä tapaamisissa ei ole mitään tarkempaa teemaa vaan tarkoituksena on rennon yhdessäolon merkeissä vaihtaa kuulumisia.

Tarjolla on teetä, kahvia ja keksejä. Tilasta löytyy mikro, jääkaappi ja astioita, joten myös omien eväiden lämmittäminen on mahdollista.  Kävijöiltä toivotaan parin euron kävijämaksua kahvin ja tilavuokran kattamiseksi.

Ei ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ryhmän omalta sivulta.