Napapiirin tilaa on ollut mahdollista vuokrata myös yksityiseen käyttöön, kuten lasten syntymäpäiväjuhlia tai muita perhetapahtumia varten. 

Yksityiset tilavuokraukset ovat kuitenkin vieneet paljon kokoontumisaikoja Napiksen omilta ryhmiltä ja lapsiperheille suunnatuilta kursseilta. Tämän vuoksi yhdistyksen hallitus on linjannut, että kevään 2019 aikana tilaa ei ole mahdollista vuokrata yksityiseen käyttöön. 

Haluamme jatkossa tarjota entistä enemmän aikoja omien ryhmiemme ja kanssamme yhteistyössä toimivien yhdistysten sekä yhteisöjäsentemme järjestämien kurssien kokoontumisille. Helmikuun 2019 vuosikokouksessa valittava uusi hallitus tarkastelee linjauksen toimivuutta toukokuussa 2019 ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Kiitämme lämpimästi kaikkia kuluneiden vuosien yksityisiä tilavuokraajia!

Lisätiedot: hallitus at tampereennapapiiri.fi