Pyöriikö teidän nurkissa hyväkuntoisia, käytettyjä leluja, joita haluaisit laittaa eteen päin? Ihana aktiivimme, taaperokahvilan vetäjä Eveliina on nimittäin organisoinut lelukeräyksen, jolla uusitaan Napiksen leluja! 

Keräykseen annettavien lelujen tulisi olla puhtaita ja juuri pestyjä. Erityisesti toivomme puisia leluja, toiminnallisia leluja taaperoiästä ylöspäin, nukkeja ja kotileikkileluja. Toivomme, että lelujen kemikaalikuorma olisi mahdollisimman pieni ja haluaisimme ensisijaisesti jo käytettyjä leluja, joiden käyttöikä jatkuisi Napiksen kävijöiden leikeissä. Soivia ja/tai ääntä pitäviä leluja emme valitettavasti voi ottaa vastaan. 

Mikäli teiltä siis löytyy ylimääräisiä leluja vauvoille, taaperoille ja hieman vanhemmillekin lapsille, otamme ne suurella ilolla ja leikkimisen riemulla vastaan!

Voit tuoda lelut Napikselle ilman erillistä ilmoitusta taaperokahvilan kokoontumisaikana torstaisin klo 10:30 – 13. Mikäli toisit leluja jonain muuna aikana, otathan ensin yhteyttä vaikkapa FB-viestillä tai sähköpostitse info at tampereennapapiiri.fi. Kiitos! <3