Napiksen tutulle vauvakahvilalle löytyi uudet innokkaat vetäjät, ja vauvakahvila starttaakin jo huomenna keskiviikkona klo 11 – 13! 

Vauvakahvila on kohtaamispaikka perheen pienimmille ja heidän vanhemmilleen. Vauvakahvilan toiminta on pitkälti vapaamuotoista kahvittelua ja keskustelua kaikesta vauvaperheen elämään liittyvästä ja liittymättömästä.

Napapiiriltä löytyvät jääkaappi ja mikro omia eväitä varten, vaipanvaihtopiste, tyynyjä imetyksen avuksi sekä leluja vauvoille. Napis sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella osoitteessa Kaalamonaukio 2 ja kiekkoparkkitilaa on heti Napapiirin ulkopuolella. Vaunut voi jättää Napiksen ikkunoiden eteen parkkiin – sisältä saat halutessasi lainaan lukon vaunuille. 

Tervetuloa koko kaksituntiseksi tai ihan vaan piipahtamaan oman aikataulusi mukaan! 

Lisätiedot ryhmän omalta sivulta!