Tampereen Napapiirin syksy 2018 on täynnä toimintaa!

Syyskaudella Napiksen vanhoista tutuista ryhmistä jatkavat ei-binääristen vanhempien tapaamiset, doula-illat, isien ja lasten kahvila, kantokahvila, kirjapiiri, KiVa-kahvila, kirjapiiri, Suomi-Saksa -kahvila, Suomi-Ranska -kahvila, Suomi-Italia -kahvila sekä synnytysteemaillat. Myös kantovälineopastukset jatkuvat tuttuun tapaan. Tauolla ollut taaperokahvila aloittaa uutena ryhmänä uuden vetäjän voimin, ensimmäinen kerta on torstaina 30.8.2018 klo 11 – 13. Ryhmien sivut Napiksen nettisivuilla päivittyvät elokuun mittaan, joten kannattaa pysyä kuulolla esimerkiksi kiinnostavien teemakertojen suhteen!

Myös syksyn kurssikalenteri on saatu täyteen: Hämeen Naisvoimistelijoiden Minna Vuorenmaan pitämät äitiysjoogat starttaavat heti elokuun 2. päivä, ilmoittaudu siis kiireesti mukaan! Vauvantain Silja Seppänen on loihtinut syksylle mielettömän määrän kaikkea ihanaa –  luvassa on  GuaSha -kursseja, Imetyksen ABC -kursseja, Lantion tasapainotus -kurssi ja kiitettyjä Vauvantain synnytysvalmennuksia.

Syys-lokakuussa järjestetään myös paljon kysytty Toimiva perhe -kurssi, jonka ilmoittautuminen alkaa jo nyt perjantaina 3.8.2018 klo 10! Toimiva perhe kurssin vetäjänä toimii Onni & Hoivan tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila.

Tervetuloa Napikselle!