NAPIKSELLA AVOIN ILTAKAHVILA TIISTAINA 10.4.

Meiltä napislaisilta on kyselty paljon iltakahvilan perään: erilaisissa elämäntilanteissa olevat perheet kaipaavat eri aikoihin toimintaa, myös iltaisin! Vastaamme toiveisiinne järjestämällä kokeiluluontoisesti avoimen iltakahvilan tiistaina 10.4.2018 klo 17 – 19! Pienen suolaisen ja makean lisäksi tarjolla on jalkakylpyjä talven karheuttamille pienille ja isoille varpaille!

Avoimeen iltakahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja aikuiset. Avoimesta iltakahvilasta löydät rentoa juttuseuraa ja lapsille leikkikavereita. Napapiirin lelut ovat kaikkien vapaassa käytössä kahvilan aikana.

Avoimeen iltakahvilaan voit tulla milloin tahansa klo 17 -19. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Avoimessa iltakahvilassa pidetään yhteinen aloitus noin klo 17:30, jotta uusien kävijöiden on helppo tulla mukaan.

Missä: Tampereen Napapiirillä, Kaalamonaukio 2
Milloin: Tiistaina 10.4.2018 klo 17 – 19
Hinta: noin 2 euroa (vuokrakulujen kattamiseksi)
Järjestäjä: Tampereen Napapiiri